TIPS! SE DANS VÅREN 2020
Här kan ni ta del av vårens dansföreställningar som spelas i Skellefteå med professionella dansare och dansensambels riktade till både små och stora. Ta en titt på vad ni kan ta del av och passa på att njuta av dans!

SVALLARNA I SKOGEN
Lördag 22.2 kl.13.00, Hallen, Nordanå
I skogen möter vi svallarna. Svallarna är nöjda varelser. En dag stöter de på något som kommer att förändra hela deras tillvaro. Ruset av upptäckten gör dem giriga, kommer de någonsin att bli nöjda igen?
Svallarna är nöjda varelser. En dag stöter de på något som kommer att förändra hela deras tillvaro. Ruset av upptäckten gör dem giriga, kommer de någonsin att bli nöjda igen? För första gången får vi träffa dessa dansanta och finurliga varelser som tar med oss på en upptäcktsfärd i hållbarhetens tecken. Denna dansföreställning är riktad till de små och nyfikna.
Målgrupp: 3-5 år

IN SERVICE
Lördag 22.4 kl.19.00, Nordanåteatern
Skapad av koreografen Keren Levi och handlar om dansarens tillgänglighet.
Hur de gör sig själva tillgängliga att uppträda inför en publik och bli objekt för publikens blickar, förväntningar, behov, dömande och kanske också ogillande.

Vad samtycker de till att erbjuda? Vad är deras motivation för att placera sig i denna position? Hur långt kan de eller är villiga att gå för att tillfredsställa sina egna behov, sina kollegors, och vad de antar att åskådarnas önskningar är? Och varför utsätter de sig för detta? Hur skulle ett uppror se ut?

In Service visas dansarna, personliga porträtt ihopkopplade i en koreografisk maskin med evig tillgänglighet. Alltid redo att tjäna med de bästa avsikterna. Vad kan gå fel?

Biljett: Via Köp biljett eller besök kansliet, Skepparg. 11 B 0910-125 03 öppet tis, tors, fre 10-15 ons 12-17 eller Skellefteå Turistcenter samt före föreställningen. OBS! Kassan stänger 5 min innan föreställningen.

 

SE dans är ett samarbete mellan Skellefteå Riksteaterförening, Västerbottensteatern och Skellefteå kommun.