INFO DANSARE & VÅRDNADSHAVARE

REGLER VID FÖRESTÄLLNINGAR
Dessa regler gäller alla dansare vid våra föreställningar på Nordanåteatern.

  • Dansaren måste närvara vid alla scen- och genrep för att får vara med på föreställningen. Om det finns särskilda skäl ska förälder/dansare meddela detta i god tid innan till respektive lärare, och därefter får varje danslärare göra sin bedömning om dansaren kan vara med eller inte. 
  • Vi vill att alla ska vara välkomna i föreningen och därför ber vi er som vistas utanför och i danssalarna, samt på föreställningar att inte bära stora mängder parfym eller kläder som varit i kontakt med pälsdjur. Ta det även varsamt med hårspray, och applicera det utomhus.
  • Vi måste följa brandföreskrift, vilket innebär att all publik som går in i salongen för att se  föreställningen behöver biljett, även medverkande dansare som vill sitta i publiken. Ingång sker vid insläpp inför första akt samt i insläppet efter pausen inför andra akt. Av respekt för publik och dansare är det ej tillåtet att gå in och ut i salongen medan föreställningen pågår. Numrerade stolar. Alla dansare inbjuds att se samtliga genrep kostnadsfritt. Tänk på att om dansarna inte köper biljetter för att se föreställningen, utan istället tittar på genrepen får vi mer platser till anhöriga på föreställningarna.
  • Biljetter släpps ( ) och säljs på Skellefteå Turistcenter, Nordanå reception och Ticketmaster.se. Observera att det händer att biljetterna säljer slut samt att det utanför Nordanås öppettider inte går att köpa biljetter på plats, så var ute i god tid!

Om ni har frågor eller funderingar kring dessa regler hör gärna av er i första hand till kansliet på
070-699 50 03 / info@dansochbalett.se vid frågor om tider för repetitioner/kostym etc. kontakta respektive danslärare. 

 

DANS I NOVEMBERMÖRKRET 2019

Mer info om dansarnas medverkan, reptider och samlingstider kommer ni att finna i Sportadmins medlemsapp.
Har ni funderingar eller problem med appen kontakta respektive danslärare eller kansliet.

AKT 1
             
AKT 2
 

AKT 1
                  
AKT 2