DANSSPETS & DANSVÄXTHUSET

loading...

Dansspets 1 10-13 år
Dansspets 2 13-16 år
Dansväxthuset 15+

Vi på Skellefteå Dans och Balett tycker att det är både självklart och viktigt att det finns möjlighet att satsa på dansen, likaväl som man kan satsa på andra sporter och aktiviteter. Dansspets och Dansväxthuset är våra fördjupningsgrupper och vänder sig till dig som är extra intresserad av dans, har en stor portion dansglädje och som vill satsa på dansen mer än bara en träning i veckan.  Här ges möjlighet att stimuleras, utmanas, stärkas i sin teknik och konstnärlighet samt utveckla scenvanan i en härlig gemenskap.

DANSSPETS 1

Från året du fyller 10 - 13 år.

DANSSPETS 1 är en dansgrupp som tränar tre gånger i veckan, jazzdans, balett och modern nutida dans. Vill du satsa på dansen, få tillfälle att träna och framträda mer är Dansspets något för dig. Vi söker dig som har motivation och dansglädje. Du ingår i en grupp som utöver träningen, till stor del blir ansiktet utåt för föreningen på grund eftersom det blir fler uppvisningar. Efter DANSSPETS 1 fortsätter man vidare till DANSSPETS 2, där får du fortsatt dansträning och fördjupning.


Vid terminsstart håller vi en prova på vecka där anmälda deltar på samtliga dansklasser med Dansspets1 i  Modern Nutida, Balett & Jazzdans. Under veckan har man möjlighet att känna in hur det känns samt ställa frågor. För att delta mejlar ni oss en intresseanmälan med namn och personuppgifter. Varmt välkomna med er intresseanmälan. Vi förbehåller oss rätten att ge en rekommendation baserat på engagemang, motivation och fokus.
Vi reserverar oss för eventuellt fulla grupper och återkopplar om så är fallet.
Avgift: 3000 kr
Vid funderingar och anmälan kontakta oss via mejlen, kajza@dansochbalett.se
 

DANSSPETS 2

Från 13 - 16 år.
DANSSPETS 2 är en dansgrupp som tränar tre gånger i veckan, jazzdans, balett och modern nutida dans. Vill du satsa på dansen, få tillfälle att träna och framträda mer är Dansspets något för dig. Du ingår i en grupp som utöver träningen, till stor del blir ansiktet utåt för föreningen eftersom det blir fler uppvisningar. Vi söker ständigt fler dansare till vår befintliga grupp som har motivation och dansglädje. Under första veckan får du som ny provdansa tillsammans med gruppen.
Efter DANSSPETS 2 finns möjlighet att söka sig vidare till DANSVÄXTHUSET där du får fortsatt dansträning och fördjupning. Dansar du inte vidare i DANSVÄXTHSET slussas du vidare till våra fortsättings- och avanceradegrupper i Jazzdans, Modern Nutida, Balett-teknik samt Streetdance.

Vid terminsstart håller vi en prova på vecka där anmälda deltar på samtliga dansklasser med Dansspets 2, Modern Nutida, Balett & Jazzdans. Under veckan har man möjlighet att känna in hur det känns samt ställa frågor. För att delta mejlar ni oss en intresseanmälan med namn och personuppgifter. Varmt välkomna med er intresseanmälan. Vi förbehåller oss rätten att ge en rekommendation baserat på engagemang, motivation och fokus. 
Vi reserverar oss för eventuellt fulla grupper och återkopplar om så är fallet.
Avgift: 3000 kr
Vid funderingar och anmälan kontakta oss via mejlen, kajza@dansochbalett.se

DANSVÄXTHUSET

DANSVÄXTHUSET är en satsning för ungdomar och vuxna från 15 år och uppåt som vill fördjupa sig inom dansen som konstform. Du får tre träningstillfällen i veckan, Balett, Modern nutida dans samt ett fritt val där du väljer mellan Jazzdans, Modern nutida dans, Balett eller Streetdance. Vill man dansa fler än tre gånger i veckan har man möjlighet att välja till fler klasser och anmäler sig då till repsektive kurs via vår hemsida. Förutom den kontinuerliga veckoträningen, där du arbetar med din teknik och uttryck, får du möta professionella dansare och koreografer i workshops och i föreställningsarbete. I föreställningsarbetet får du utveckla din förmåga att arbeta i konstnärliga processer samt stärka din scenvana, en förberedelse och erfarenhet om hur livet som professionell dansare kan vara.
Audition hålls inför varje intagning.
Avgift: 3000 kr

För medverkan på audition är du välkommen att mejla din anmälan med namn, personnummer samt telefonnummer. Vid funderingar och anmälan kontakta oss via mejlen, kajza@dansochbalett.se