BOKA OSS

FRAMTRÄDANDE & EVENT

Under dansåret brukar vi förutom våra årliga stora föreställningar även medverka på lite mindre uppvisningar och event , som t ex Frikväll, Julmarknad på Nordanå, Skyltsöndag, Dansens dag, Midsommarafton i Byske och andra evenemang som kan dyka upp. Vi har ambitionen att sprida glädje, beröra och ge stämning med dans för så många som möjligt. Hör av er till oss om du vill ha dans på ditt evenemang så försöker vi hitta en lösning!
 

DANS I SKOLA

Våra utbildade danslärare hjälper er gärna, utifrån våra kunskaper och erfarenheter, att formulera ett projekt kopplat till kurs- och läroplaner. Det kan vara allt ifrån dansundervisning och dans som lärandeverktyg, till handledning av projekt, föreställningar, musikaler med mera. Dansen i skolan passar utmärkt till ämnesintegrering, dansmatte har slagit igenom stort i Sverige och dans med fokus på språkutveckling är ytterligare ett koncept som visat sig nå goda resultat. Dans i kombination med ex. engelska eller historia är nya spännande tänkbara kombinationer. Vill ni söka pengar från Skapande Skola, är det bara fantasin som sätter gränser och vi hjälper er gärna.  Oavsett idé, varmt välkomna att kontakta oss!
 

DANSSAGA

I danssagan får barnen möta både litteratur och dans. Utifrån bilderböckernas värld inspirerar vi till dans, improvisation, känslor, ord och fantasi. Här bearbetar vi det talade ordet i kroppen, vilket ger en djupare förståelse för sagan och språket. Danssaga sker i grupp och kan både passa förskola, skolklasser och offentliga tillställningar. Dansen kan genomföras på bibliotek, uppehållsrum, gymnastiksalar eller liknande.
 

SITTDANS - DANS FÖR SENIORER

I sittdansen får du både stärka kroppen, öka cirkulationen och få en upplevelse för sinnet. Dansen hjälper till att förbättra balansen, reducera stelhet i kroppen och förebygga fallrisker. På sittdansen fokuserar vi på följsamma rörelser till rofylld och härlig musik. Alla kan delta utifrån sin förmåga och dansen sker i grupp. Vi är mobila och kan komma till er verksamhet.
 

BOKA DANSKLASS

Dans på bröllop eller möhippor/svensexor brukar vara populära inslag. En dansklass går även att ge bort som en upplevelse när någon fyller år.  Maila in era önskemål så finns möjlighet att skräddarsy en lösning för just er.
 

HYRA KOSTYM

Är du ute efter kostym till framträdande eller som privatperson går det bra att hyra kostym från vårt kostymförråd.
Kläderna hyrs i en vecka, vid försening debiteras 20 kronor för varje vecka man är sen. Kläderna ska vara tillbaka hela, rena och i tid. Vid förstörda kläder debiteras en kostnad för material, lagning eller tvätt.

Priser:
20:-/ Plagg
10:- / Accessoar
50:- / Finare kostym (flamencokjolar,djurdräkter och övrig speciell kostym)

Vid bokning kontakta info@dansochbalett.se