Det är i danssalen det händer

Nu är alla danskurser i full rulle! Det firar vi med att bjuda på ett litet bildregn från danssalarna där vi svettas och jobbar hårt varje vecka. För det är ju i danssalarna allting händer, man tragglar, nöter, svettas, skrattar, kanske blöder lite grann, blir arg, men det är också där man upplever den totala dansglädjen när varenda sekund man haft ont i kroppen eller saker inte gått som man vill är så värt det. Det är i danssalen det magiska händer och när det kommer till scenljuset växer det ännu mer och man växer som dansare och grupp. Det är också då alla nära och kära får ta del och njuta av sina talanger! Så njut av tiden i salen, arbetet tar er hela tiden frammåt!

Filmen ni kan se är oldie men en goodie, det är kontaktimprovisation under en klass i Modern Nutida med Kajza Rauhala. Nedan kan ni också se bilder från en klass i Balett/Tåspets med Karolina Kowalska samt Breaking med Mikael Ståhl.

Känna in placering, den inre styrkan och stabiliteten i stångövning.
Andas och förläng ute på golvet!
Andas och förläng ute på golvet!
Ta sig ner till golvet på ett ben i breakinganda.
Ta sig ner till golvet på ett ben i breakinganda.
Mikael instruerar sina b-boys och b-girls i att komma upp till stående på en arm....
Mikael instruerar sina b-boys och b-girls i att komma upp till stående på en arm....
..och såja!
Etiketter: foto dansklass

Kommentera gärna: