Dansare utmanar andra dansare att bidra till en bättre värld!

Nu har väl inte missat att det är musikhjälpen på P3 och Svt. Vi dansare vill visa vårt engagemang genom att utmana andra dansare runt om i Sverige och världen. En kan inte göra allt men alla kan göra något! Tillsammans kan vi hjälpa till att bidra till en värld mer rättvis, där alla ska ha rätt till att möte kultur och överleva!

Förra året tog AIDS 4000 liv varje dag och var 15 sekund smittas någon med HIV. Vi i Sverige har turen att ha tillgång till medicin så att smittade kan leva ett normalt liv, men så är det inte för alla. Bland de barn som inte bär på viruset själva tvingas många se sina föräldrar dö i AIDS vilket har en stor emotionell och ekonomisk påverkan på barnets liv. Föräldralösa barn tvingas ofta sluta skolan för att försörja sina syskon och sköta hemmet.

Klicka HÄR för att hjälpa att stoppa spridningen av HIV.

 

Etiketter: musikhjälpen

Kommentera gärna: